lintjesdag

Morgen Koningsdag, vandaag Lintjesdag. Ik geef een lintje aan mijn samenwerkingspartners, waar ik erg mee geboft heb: o.a. ProBiblioHumanInsight, Woosh5, Drs. Daniëlle Berndsen MA RA en mijn mede Strategic Doing Institute consultants.  Dank jullie wel!  Mijn advies en begeleiding richt zich op hoe mensen in samenwerking doorontwikkeling van hun organisatie kunnen bewerkstelligen. Jullie zijn hier een blijvende inspiratie voor, want dankzij jullie ervaar ik iedere keer weer hoe inspirerend samenwerken kan zijn en tot welke mooie resultaten wij in samenwerking komen!  


Eerdere berichten

photo-1517816428104-797678c7cf0c
Morgen Koningsdag, vandaag Lintjesdag. Ik geef een lintje aan mijn samenwerkingspartners, waar ik erg mee geboft heb: o.a. ProBiblioHumanInsight, Woosh5, Drs. Daniëlle Berndsen MA RA en mijn mede Strategic Doing Institute consultants.  Dank jullie wel!  Mijn advies en begeleiding richt zich op hoe mensen in samenwerking doorontwikkeling van hun organisatie kunnen bewerkstelligen. Jullie zijn hier een blijvende inspiratie voor, want dankzij jullie ervaar ik iedere keer weer hoe inspirerend samenwerken kan zijn en tot welke mooie resultaten wij in samenwerking komen!