photo-1501426026826-31c667bdf23d
pexels-photo-2

Promotieonderzoek 'Het voordeel van de twijfel' naar psychologische veiligheid

 

Omdat ik in mijn adviespraktijk zo vaak tegenkom dat de 'onderstromen' in teams en organisaties het gedrag en de samenwerking belemmeren, ben ik over dit onderwerp een promotieonderzoek gestart. En ik steek het positief in. Het onderwerp is: psychologische veiligheid in beleidsvormende teams. Het gaat over de mate waarin er binnen het team een open sfeer heerst, waardoor mensen zich uit durven te spreken, kwetsbaarheid te tonen, van mening verschillen etc. etc..

Ik geef regelmatig presentaties over dit onderwerp (en aanpalende onderwerpen). Bent u geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in.

 

In heb interesse in een presentatie over 'het voordeel van de twijfel', psychologische veiligheid.