Skip to content

Masterclass Psychologische veiligheid

Wil je weten waarom psychologische veiligheid belangrijk is voor de strategische ontwikkeling in je organisatie? En wat je kunt doen om de psychologische veiligheid verder te verhogen? Kom dan naar de Masterclass, maandag 20 mei a.s., bij het ISVW in Leusden, van 14.30 – 17.00 uur. Kosten: € 75,- excl. btw.

Lees verder

Open dialoog, niet soft, wél veilig!

De open dialoog: manier om verschillende perspectieven te integreren. Want in deze ‘VUCA’ wereld is besluitvorming onlosmakelijk verbonden met het bijeenbrengen van tegenstellingen en het managen van het onverwachte.

Lees verder

Succes in samenwerken tussen organisaties, met Strategic Doing, door ogen van de klant

Strategic Doing is “per ongeluk” ontstaan omdat in bepaalde regio’s in de VS de economische ontwikkeling werd gestopt. Er ontstond de noodzaak om gezamenlijk met allerlei partijen een nieuw perspectief te ontwikkelen. Ik heb met een klein gezelschap deze methode in Nederland geïntroduceerd. Bijgaand ervaring van een klant die ik samen met Reinder Schonewille heb begeleid.

Lees verder

Leiderschap loopt achter

‘Leiderschap wordt in deze ‘VUCA’ wereld steeds belangrijker. En mij valt op dat de invalshoek hierbij nog steeds erg ouderwets is, want individueel gericht. Terwijl het werk al lang niet meer individueel bepaald is.

Lees verder

Samen complexiteit te lijf door strategisch samenwerken

Een klant van mij zei laatst: zo eenvoudig als het vandaag is, wordt het nooit meer.

Lees verder

Zelforganisatie – in een ‘zwerm’ samenwerken- én concrete afspraken en sturing gaan goed samen!

 Zelforganisatie is op dit moment het centrale woord. En terecht, want organisaties kunnen kunnen de toenemende complexiteit van vandaag het beste het hoofd bieden door hun professionals de bevoegdheden te geven om in samenwerking – van dag tot dag – bepaalde keuzes te maken.

Lees verder
Scroll To Top